BelastingServiceDienst | Nieuws
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Checklist 2019

De checklist 2019 is weer online!

Een lekker uitgebreid, maar erg handig hulpmiddel bij het verzamelen van je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2019.

Download hier de checklist.

De Prinsjesdag Special van het RB

BelastingServiceDienst is als erkend RB-kantoor aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs).

Bureau Vaktechniek heeft alle fiscale gevolgen van de bekendmakingen op Prinsjesdag overzichtelijk in deze link uiteengezet.

Checklist IB 2018

Handig hulpmiddel bij het verzamelen van je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2018. Download hier de checklist.

EINDEJAARSTIPS EN AANDACHTSPUNTEN 2018

Lees alle tips in de RB-special: Eindejaarstips 2018.

Dit document biedt fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2018 (fiscale) voordelen te bereiken. U kunt deze publicatie uitprinten, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kunt u namelijk rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar uw interesse naar uitgaat.

Vragen? Neem contact met ons op!

RB-Special – Eindejaarstips 2018

 

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.