BelastingServiceDienst | Nieuws
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Checklist IB 2021

De checklist 2021 is weer online!

Een lekker uitgebreid, maar erg handig hulpmiddel bij het verzamelen van je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2021.

Download hier de checklist.

Een nieuw jaar… een nieuwe naam!

Wat een jaar! Het jaar 2020 zal iedereen zich nog lang heugen. 

Maar we worden er ook creatief van; we passen ons aan en kijken naar wat er wel kan. Dat waren even niet de vertrouwde persoonlijke gesprekken bij ons op kantoor, maar online gesprekken waarvan we het beste trachtten te maken. Uiteindelijk hopen we weer terug te kunnen naar hoe het was, het meer persoonlijke contact zoals u dat van ons gewend bent.

Wat wel blijvend veranderd, verraadt de header van deze nieuwsbrief al; ons logo en onze bedrijfsnaam. BelastingServiceDienst wordt per 1 januari 2021:

bsd tax

De naam BelastingServiceDienst blijft bestaan, maar zal steeds minder in de uitingen te vinden zijn. De bekende mailadressen en website blijven eveneens bestaan, echter kan er voortaan ook gebruik gemaakt worden van de kortere e-mailadressen: John@bsd.tax, Sabrina@bsd.tax of Astrid@bsd.tax. Dit geldt ook voor de website: www.bsd.tax

Verder kunt u voortaan minimaal elk kwartaal een nieuwsbrief van ons verwachten. Met nieuws over ons kantoor en de laatste fiscale updates.

Met de groei van ons kantoor was er op de Bredase vestiging behoefte aan een aparte spreekkamer. Begin december kregen wij de kans om een ander en mooier kantoor met een aparte vergaderruimte te betrekken binnen het pand waar we al sinds 2016 gevestigd zijn. Nu aan de kop van het pand met uitzicht richting het prachtige centrum van Breda. Zodra het weer kan, nodigen wij u graag uit om te komen kijken.

Vol goede moed gaan wij voor een mooi 2021, we wensen iedereen een mooi en gezond begin van het nieuwe jaar!

John, Sabrina & Astrid

Checklist 2019

De checklist 2019 is weer online!

Een lekker uitgebreid, maar erg handig hulpmiddel bij het verzamelen van je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2019.

Download hier de checklist.

De Prinsjesdag Special van het RB

BelastingServiceDienst is als erkend RB-kantoor aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs).

Bureau Vaktechniek heeft alle fiscale gevolgen van de bekendmakingen op Prinsjesdag overzichtelijk in deze link uiteengezet.

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.