BelastingServiceDienst | Mediation
21465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21465,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mediation

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM). Dit omdat we geloven in mediation als mogelijkheid om een geschil op te lossen en ons daar ook hard voor willen maken.

MEER WETEN?
DE RECHTER OF MEDIATION?

De gang naar de rechter is niet altijd de beste oplossing. De Belastingdienst probeert zelf binnen zijn eigen organisatie zaken te selecteren die geschikt zijn voor mediation. Maar ook de belastingplichtige of diens adviseur kan mediation voorstellen aan zijn contactpersoon of de mediationcoördinator bij de Belastingdienst als hij van mening is dat een geschil met de Belastingdienst met mediation opgelost zou kunnen worden.

 

Verder verwijzen de rechtbanken en gerechtshoven geschillen met de Belastingdienst waarin reeds beroep is ingesteld door naar mediation. Op deze manier worden steeds vaker geschillen opgelost en het daaraan verbonden slagingspercentage is hoog, maar liefst 75%!

Contact

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.