BelastingServiceDienst | bsd tax
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De mensen achter bsd tax

‘bsd tax’ heeft 2 vestigingen waarbij Sabrina Struijs voornamelijk werkzaam is vanuit kantoor Breda en John Struijs vanuit kantoor Zwijndrecht. Op regelmatige basis wordt er ook op het andere kantoor gewerkt en vooral veel samengewerkt. Door de vraag en groei van onze klanten is op kantoor Breda nog een administratief medewerker actief, te weten Astrid Bode. Zij ontzorgt onze klanten op administratief gebied.

Sabrina Struijs BBA RB en lid VFM

Sinds het jaar 2000 ben ik actief in het fiscale vak. Eigenlijk eerder, want ik heb het met de paplepel van huis uit meegekregen. In loondienst heb ik enorm veel geleerd, waarvan de meeste jaren bij Loyens & Loeff. In 2012 begon het te kriebelen en was de groei van kantoor Zwijndrecht inmiddels zodanig dat ik zelfstandig ben gaan werken met een vestiging in Breda. Dat dit een goede keuze was blijkt uit de enorme groei die we sindsdien hebben mogen doormaken en ik me inmiddels ook werkgever mag noemen.

John Struijs

Ik ben me in 1978 in het belastingvak gaan verdiepen en heb door de jaren heen heel wat ervaring gekregen. Als belastingadviseur ben je nooit uitgeleerd en dus volg ook ik nog altijd de permanente educatie die nodig is in het fiscale vak. Alhoewel ik voornamelijk in Zwijndrecht te vinden ben, ben ik ook regelmatig in Breda te vinden. Fiscale kennis sparren met mijn dochter en zorgen dat we van elkaars klanten goed op te hoogte zijn bij onverhoopte uitval heen en weer.

team_image
Belastingadviseur

John Struijs

Eigenaar van bsd tax, vestiging Zwijndrecht

team_image
Belastingadviseur

Sabrina Struijs

Eigenaar van bsd tax, vestiging Breda

team_image
Administratief medewerker

Astrid Bode

Medewerkster op vestiging Breda

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.