BelastingServiceDienst | Administraties
21469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21469,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Administraties

Voor administraties kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor hebben wij Astrid in dienst die alles accuraat en snel kan verwerken. Astrid is een administratieve duizendpoot en werkt naar de administratieve behoeften van onze klanten.

Van complete boekhoudingen met facturatie tot lichte aanpassingen naar aanleiding van een check in de administratie. Wij hebben zo onze voorkeuren voor bepaalde boekhoudprogramma’s, maar een ander programma is meestal ook geen probleem. Flexibel noemen we dat

MEER WETEN?
JARENLANGE ERVARING

Door onze jarenlange ervaring weten we dat, wat voor de één in een pakket werkt, dit zeker niet voor een ander een prettige werkwijze hoeft te zijn. Wij denken daarom graag mee en stellen ons flexibel op, want er zijn genoeg mogelijkheden.

Contact

Deze website gebruikt Cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.